Vanmiddag waren we weer bij Leander, binnengkomen zat Marjolein (één der begeleiders) lekker buiten in de zon een boek te lezen, Leander was zijn contacten aan het onderhouden via MSN.
Ze waren al samen met de bolderkar het glas weg gaan gooien, mede omdat hij zich zat te vervelen, alle meiden waren s’ochtends al weggegaan.
We hebben buiten wat gegeten en gedronken en kregen Leander gelukkig zo ver mee te gaan.
Om bij hem de spirit er een beetje in te krijgen zijn we eerst naar het circuit van Zandvoort geweest, maar er viel helaas niets te spotten, een gewone dag met mensen die als uitje een arrangement hadden.
Daarna langs het strand gewandeld, en even ergens wat gedronken, Leander wilde net als vorige keer weer totaal niets, het was ook daar dat we hem even wakkergeschud hebben over zijn houding en gedrag, want hij is nors, boos en ontzettend anti, er daarmee kom je niet echt ver in het leven, later leek hij gelukkig wat meer relaxed.
Intussen is het op Aster Rood zo dat er nu 4 meiden bij zitten, en de prognose is dat dat zo blijft, en als er al iemand bij komt, dat weer een meid wordt!
Mede hierdoor is hij met zijn Xbox360 nu verbannen naar de MultiMedia kamer, met beamer en groot scherm, en surround, ik hoop dat het hem enigzins pleziert, want hij baalt steeds meer van het geheel.
Donderdag gaan Mw. Blok (van zijn school) en Linda langs bij de school om het eea af te stemmen, en vrijdagmiddag haal ik hem op voor gelukkig weer een weekeinde thuis!  Tot gauw kerel!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello