Gisteren was het dan zover, Leander vierde zijn 18e verjaardag, en ik werd er aan herinnerd dat ik al een halve eeuw meeloop.
Na de middag kwam Pa langs, helaas zonder Ans, die was behoorlijk duizelig thuis achtergebleven, net als Gina met dezelfde klachten.
Zus Jannie is herstellende van een behoorlijke operatie en moest het bed/bank houden.
Gelukkig kon de rest wel langs komen en is het achteraf bekeken meegevallen, geen rare zaken.
Leander kreeg vnl geld, wat in zijn geval altijd welkom is, en ik natuurlijk de nodige héérlijke vlaamse rakkers, allen dank voor het heerlijk vocht!
Net als bij Daniël hadden we voor Leander een taart besteld bij de Hema, alleen dit keer zonder afbeeldingen van hem zelf door de jaren heen, maar een heuse WWE afbeelding, wat hij duidelijk kon waarderen!
John en Hannie (uit Melandum, ten zuiden van Lieossens 🙂 ) kwamen ook in de middag speciaal langs om aan het einde van de avond weer huiswaarts te keren.
Van hen kreeg ik mijn 1e accessoire, te weten een professionele snelheidsmeter voor op mijn fiets, die wegens ruimtegebrek in de schuur en daar uit mogelijk voortvloeinde beschadegingen nog aangeschaft moet worden!
Rob en Elly, Peter en Maleen kwamen daarna, Peter heeft intussen loopgips en voldoende hersteld om met mij een proefrit te maken in de nieuwste Cklasse, die ik voor deze gelegenheid met mijn Aklasse had geruild met mijn chef.
Hij was absoluut gecharmeerd van de auto, innerlijk werkelijk helemaal af, en ook de prestaties waren boven verwachting, ook ik was verrast door de acceleratie van deze 220Cdi, maar hij weet nog niet welke auto hij echt gaat leasen.
Maar ja, ik kon natuurlijk niet bevroeden dat zijn vriend jan hem later kwam halen in een Eklasse om in een Skybox, Sparta-Heracles (1-0, dus ze hebben het vast naar hun zin gehad) met hem te bekijken.
In de avond voegden Bart en Thea en Hanno en Tike zich als laatsten in het absoluut gezellige samenzijn.

Ook hier kreeg ik weer heerlijk gerstennat dit keer in de vorm van La Chouffe! maar Hanno en Tike stalen (tijdelijk) de show door een lang door mij gekoesterde wens in vervulling te laten gaan, ik kreeg mijn eigen Moestuin (zie hiernaast)!
Later op de avond verraste Linda mij met een gedicht (helaas niet de UnCut, maar de clean versie) waarin naar voren kwam dat wij samen met Rob en Elly een weekend naar het Hilton Royal Parc te gaan, zoals nu blijkt in Soesterduinen.
Hilton Royal Parc - Soesterduinen

 

Want even leek het er op dat Elly en Linda op verschillende locaties hadden geboekt, omdat ze het ieder voor zich zouden boeken, was het nu Soesterberg of Soesterduien, hilarisch, vooral omdat ze achteraf liet weten dat ze dit zgn gespeeld hadden om mij op het verkeerde been te zetten!
Prachtig om allemaal mee te maken, bedankt allemaal voor een onvergetelijke avond plezier! En volgende week is het dus weer feest!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello