Vandaag langs de tandarts geweest om te horen dat ik maandag pas kan, wederom had hij niet een afspraak voor mij staan aangaande een Kroon, je moet per slot van rekening toch wat hè zo vlak voor Koninginnedag!Ik meende dat de beste man al zijn 5e of 6e assistente heeft, 6 lentes in zijn ogen, maar naar nu blijkt zijn het part-timers, en maar twee, ik wist al dat ik moeilijkheden heb met leeftijden, en pas me daar op aan, maar dat ik ook al geen vrouwen meer kan tellen, hoop maar dat ook dit met het stoppen te maken heeft. Gelukkig zijn er morgen eerst nog leukere zaken aan de orde, Linda wordt 43! Traditiegetrouw haal ik een (nieuwe) Cd en DvD over, maar dit jaar heb ik mijn uiterste best gedaan (veel bellen en internetten) om de nummer 1 onder de Rosé’s te bemachtigen, Boiseraie, uit Frankrijk.Linda is gek op Rosé (jawel, op mij ook, zeker hierna!) maar koopt altijd de (te drinken) koopjes, vandaar.s’Middags komen haar Pa, Tante en Oom, en Ans en Pa, de oudere garde zullen we maar zeggen.s’Avonds de rest, wordt al met al nog redelijk druk, werd ook wel weer tijd, zien een aantal mensen elkaar ook weer eens.En dan pas is Bea aan de beurt! met heerlijke temperaturen in het vooruitzicht!Zo goed Hanno? ennu, alvast gefeliciteerd en veel plezier jullie in Limboerg…!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello