Op verzoek van Wilma de zaak wat opgeschoond en ‘betere’ foto’s in het profiel gedeelte geplaatst, de familie compleet nu afgebeeld, hoe kon ik hem eigenlijk vergeten, onze Hamtara, op enige ‘afstand’ de fijnste speelkameraad van Tommy!
Intussen valt te melden dat Daniël, even wachten, nog even wachten, ja je hebt het goed geraden, hij rijdt deeg met tomaten rond, ook heeft hij eindelijk een stageplek bij QuickFit.
Maar ja wat wil je, die jeugd van tegenwoordig, en zeker hij leven gewoon sneller.Leander heeft het wat moeilijker dan voorheen, het boeit hem nog niet, hij ziet zeg maar liever de film dan dat hij de boeken leest, ha ha, als hij dit leest.!
Linda dacht de verkoudheden achter zich te hebben gelaten, maar vergiste zich in de snelheid waarmee viri zich verspreiden, ze hoeft alleen nog maar haar smaak en reuk terug, holtes open, maar dan is ze ook weer het ‘ventje’.
Volgens onze ‘weerman’ op de zaak kunnen we in het weekeinde weer sneeuwballen gooien, toch mooi hè zo’n land, iedere maand inmiddels een ander seizoen, ben blij dat ik nog niet getroffen ben door een virus!Nog even wat statistische data:Nog 2 dagen tot de Winter.Ik rook al 103 dagen niet.Nog 52 dagen tot de Datapoint ReünieOver 30 minuten weer een heerlijke bak Senseo voor onze Leo!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello