Jawel. ik heb eindelijk weer eens wat gewonnen, alhoewel dat nog bijna fout ging.
Woensdagavond in de electronische postbus, u heeft 2 vrijkaarten naar Brigitte Kaandorp’s nieuwe show gewonnen!
Helaas waren we verhinderd, en heb ik via tussenkomst van Wegener (Weekkrant) zowaar een dag mogen verschuiven!
Gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer eens bij één van de Beren restaurants uit eten te gaan, en alhoewel het goed te eten was, blijven we het veel geld vinden, bv in verhouding tot van der Valk in Nieuwerkerk, waar het naar onze beleving toch beter is.
Brigitte kaandorp in ZOBij aankomst in het Nieuwe Luxor bleek dat het toch niet helemaal goed doorgekomen was, maar alles kwam goed, en na wat koffie en rondkijken, want het was voor mij de 1e keer daar, namen we plaats iets rechts van het midden van de zaal.
Op zich geen slechte plaatsen, maar helaas net te ver om haar mimiek, dus gebaseerd op haar stem geluid nam ik aan dat zij het echt was, evenwel na de opkomst was er geen twijfel mogelijk, yep, dit was Brigitte ten schoenen uit 😉
Bij het checken van de kaartjes werd ons een apparaat uitgedeeld, waarvan ik de aard en gebruik niet ga verklappen hier, per slot van rekening moet Brigitte nog flink wat avonden spelen, en dan is de verrassing eraf.
De essentie van haar optreden genaamd ZÓ (teaser), is om ons publiek structuur mee te geven in de chaos om ons heen, wat een baan!
Het was een feest van herkenning, maar dat kan ook gelegen zijn aan het feit dat zij 47 is, en ik 50.
Veel herkenbare situaties passeerden de revue, en ook haar liedjes waren wederom strelend en spottend, maar zeker weer spitsvondig.
Eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat, ondanks de waarschuwingen in de flyer, dat zaken soms totaal anders lopen dan gedacht, Brigitte voorspelbaar was, ondanks het feit dat ze het goed speelde.
Op de één of andere manier vind ik haar toch leuker als ze moet improviseren (zoals de laatste keer bij Paul) of als ze zingt, vreemd.
De show was klip en klaar, zoals ze voorspelde, geen dubbele bodem, naja haar decor had daar wel iets van weg, heel veel hints en tips, en evenzoveel onduidelijk, maar daar gingen we dan ook voor hè?
Als toegift waren natuurlijk de meeste stemmen voor Andries Knevel, ondanks de rake klappen, bijft het een absoluut (h)eerlijk lied, toch?
Maar uiteindelijk blijft er maar 1 ding over, Brigitte bedankt, en jij ook heel veel Liefde gewenst!
Bedankt voor een fijne avond.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello